Familie. sanatate. turism cu suflet

BLACK WEEKEND 17-19 noiembrie

Descoperă Răsfățul la TISA cu preturi până la -50% în weekendul 17-19 noiembrie!

O zi specială se apropie, iar TISA te invită să te bucuri de o experiență de neuitat! În data de 17 noiembrie, intră în universul nostru al relaxării și distracției cu Black Weekend – o oportunitate unică de a experimenta tot ce avem mai bun, cu reduceri de până la 50%!

Cu entuziasmul dinaintea sărbătorilor de iarnă în creștere, TISA te așteaptă cu brațele deschise la începutul Black Weekend-ului pe 17 noiembrie. Odată cu această lansare specială, vă invităm să descoperiți o oază de confort și distracție, cu reduceri considerabile la cazare, aqua park, balneo și spa.

Vineri, 17 noiembrie, este ziua când visurile de relaxare devin realitate. Pregătește-te să te lași învăluit de atmosfera plină de surprize și oferte a Black Weekend-ului TISA. Cu reduceri de până la 50%, această oportunitate este perfectă pentru cei care caută să experimenteze tot ceea ce oferim la prețuri accesibile.

Dacă visezi la o evadare într-un loc paradisiac, TISA este destinația ta de vis. Explorează ofertele noastre exclusive la cazare, care includ acces la aqua park, tratamente balneare și spa-uri relaxante. Fie că ești în căutarea unei escapade romantice sau a unei aventuri de familie, avem toate ingredientele pentru a face din această perioadă de Black Weekend o experiență de neuitat.

Pentru a profita la maximum de această ocazie, asigură-te că vizitezi website-ul nostru pentru a descoperi toate detaliile ofertelor noastre. Acolo vei găsi informații complete despre pachetele noastre, facilitățile oferite și modalitățile de rezervare.

Reduceri de până la -50%

Nu rata șansa de a face din acest sfârșit de săptămână o experiență de vis la TISA! Suntem nerăbdători să te întâmpinăm în atmosfera noastră relaxantă și să împărtășim bucuria Black Weekend-ului cu tine. Rezervă acum și pregătește-te pentru un weekend de răsfăț și distracție!

Inclusiv la sejururile ce includ cazare!

Distribuie:

Articole similare

Proceduri baza de tratament

Aerosoli

Aerosoloterapia este o procedură medicală balneară care implică

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o procedură medicală balneară care utilizează

Rezervare online

Rezervare Cameră Hotel Aurora

Rezervare Casa Tisa