Familie. sanatate. turism cu suflet

Relaxare la spa

Impartaseste experienta cu persoanele apropiate.
Distribuie acum:

👉CAZARE LA HOTEL TISA

👉MIC DEJUN SAU DEMIPENSIUNE

👉ACCESS LA CENTRUL SPA al hotelului

La Hotelul TISA veți descoperi o oază de relaxare și rafinament în inima frumoasei stațiuni Băile Olănești. Cu o bogată tradiție în ospitalitate și servicii de calitate, ne propunem să vă oferim o experiență de neuitat într-un cadru elegant și confortabil.

Descriere ofertă

Cazarea noastră vă invită să vă bucurați de camere spațioase și amenajate cu gust, care reflectă un amestec perfect între tradiție și modernitate. Fie că alegeți o cameră cu vedere sau una de tip deluxe, veți găsi un sanctuar de liniște și confort pentru a vă relaxa în voie.

Începeți ziua cu energie și prospețime cu ajutorul micului dejun delicios pe care îl oferim. Bucătăria noastră îmbină savoarea ingredientelor locale cu creativitatea, iar servirea impecabilă vă va încânta simțurile în fiecare dimineață. Opțiunea de demipensiune vă permite să savurați mesele principale ale zilei cu arome autentice și preparate cu pasiune.

Centrul nostru wellness vă invită într-un paradis al relaxării. Piscina, hidromasajul, sauna, salina, baia turcească sunt doar câteva dintre elementele care vă vor ajuta să vă regăsiți echilibrul interior și să vă răsfățați trupul.

Să începem cu relaxarea!

Rezervă oferta acum

Rezervare online

Rezervare Cameră Hotel Aurora

Rezervare Casa Tisa