Familie. sanatate. turism cu suflet

Hotel Tisa

Bun venit la Tisa

Hotel tisa

Situat în centrul orașului Băile Olănești, la baza Aleii Izvoarelor, Hotel Tisa înconjurat de pădure, un decor proaspăt și energizant. 

Hotelul corespunde normativelor pentru unitățile turistice de cazare și tratament balnear (de odihnă și recuperare medicală), fiind certificat ISO.

Conectează-te cu natura, hrănește-ți corpul cu alimente sănătoase și împinge-ți puterea fizică la noi limite, pentru că o viață lungă și sănătoasă începe cu o promisiune pentru tine însuți. Relaxeăza-te in mijlocul naturii și bucură-te de o experienta unica in resortul nostru!

Hotelul oferă: cazare, restaurant, bază de tratament balneologic și de recuperare medicală, centru wellness (piscină, hidromasaj, tunuri de apă, facilitate de înot contra curentului, salină, saună finlandeză, baie turcească cu aburi, zonă de plajă). Este situat într-un cadru natural deosebit, la doar 450m de Aqua Park TISA Spa Resort.

Urmărește turul hotelului:

Camere hotel tisa

Bucură-te de camere și apartamente elegante!

Camerele sunt renovate într-un un stil rafinat, pe gustul oaspeților noștri. Sunt spațioase și toate au balcon. Priveliștea poate fi asupra pădurii sau a statiunii sau spre corpul B.

Incepand cu 480 lei/ noapte

CAMERĂ DUBLĂ CU VEDERE
CORP A

Incepand cu 580 lei/ noapte

CAMERĂ DUBLĂ DELUXE
CORP A

Incepand cu 680 lei/ noapte

CAMERĂ DUBLĂ FAMILY EXECUTIVE CORP A

Incepand cu 400 lei/ noapte

CAMERA DUBLĂ STANDARD
CORP B

Incepand cu 680 lei/ noapte

APARTAMENT
CORP B

Incepand cu 680 lei/ noapte

CAMERĂ DUBLĂ FAMILY EXECUTIVE CORP B

Facilitati hotel tisa

Servicii & facilități

Descoperă serviciile și facilitățile nostre: o piscină elegantă, bază de tratament, faciliți wellness și spa, spații de relaxare, un restaurant rafinat. Personalul nostru este atent și profesionist, pregătit să-ți ofere o experiență de neuitat.

Restaurant Hotel Tisa

Programul meselor la hotel Tisa

Mic dejun
8-10

Prânz
13-14.30

Cină
18.30-20

Tisa Spa resort. turism cu suflet

Bucură-te de experientele unice
oferite de Tisa

Rezervare online

Rezervare Cameră Hotel Aurora

Rezervare Casa Tisa