Familie. sanatate. turism cu suflet

Conditii rezervare/anulare

Conditii rezervare/anulare

Va multumim ca ati ales locatiile TISA!

Rezervările se fac la recepția hotelului TISA, pe email sau telefonic, în limita locurilor disponibile.
Tarifele practicate de compania noastră sunt afișate pe website, în locație și pot fi de asemenea solicitate telefonic sau prin email.

Rezervarea se considera ferma după primirea confirmării de rezervare și in momentul achitarii unui avans proportional cu valoarea pachetului si perioada aleasa.
Este important sa ne informati legat de orice modificare sau anulare a rezervarii dvs.
Garantam valabilitatea permanenta a rezervarii din momentul emiterii facturii proforme.
Ne rezervam dreptul de a anula rezervarea in cazul neachitarii avansului, insa doar cu instiintarea prealabila a titularului.

Avansul si restul de plata pot fi achitate prin transfer bancar in contul CEC Bank RO62CECEVL0101RON0385986 sau la receptia hotelului.
Pentru a putea identifica si inregistra avansul sau platile efectuate, este important sa ne trimiteti o poza cu dovada efectuarii platii pe email contact@tisa.ro, impreuna cu detaliile rezervarii (nume, perioada, tip pachet turistic).

In situatia achitarii sejurului cu vouchere de vacanta prin curier, mentionam urmatoarele: specificati detaliile rezervarii (nume, perioada, tip pachet turistic); nu ne asumam raspunderea pentru pierderile datorate procesului de livrare.

Avansul achitat nu se returneaza. Avansul achitat se poate reprograma pentru un alt pachet de servicii doar in cazul in care se solicita anularea cu minim 7 zile inainte de sosire. Avansul achitat se pierde complet daca se solicita anularea intr-un interval de 1-6 zile inainte de sosire.

https://anpc.ro/

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut