Spa & Thermarium

Situat In cadrul Aqua Park TISA Spa Resort

Deschis în fiecare sâmbătă și duminică
Bonus - accesul Aqua Park

11:00 - 19:00
78,00 lei118,00 lei

Tisa spa & thermafium

Tisa Spa Resort

Un refugiu luxuriant pentru minte și corp. Experimentează o atmosferă calmă și relaxantă, un decor elegant și sofisticat. Serviciile noastre de înaltă calitate, inclusiv tratamente corporale, masaje, saune și ritualuri orientale, îți vor răsfăța corpul și îți vor revitaliza mintea. Lasă stresul și agitația vieții cotidiene să se dizolve într-un spațiu dedicat exclusiv relaxării și liniștii. Situat în incinta Aqua Park TISA.

Zone și facilitati

Thermarium sau lumea saunelor – aici găsești termalismul autentic și revigorant: numeroase tipuri de saune dar și elemente de răcorire, într-un paradis al detoxifierii și longevități.

Masaje și ritualuri

Gama noastră variată de masaje oferă răsfăț pentru piele, reducerea tensiunii corporale, relaxarea musculaturii, tratamente corporale și faciale, oferite într-o gamă variată de experiențe.

Tisa spa & thermafium

Masaje, ritualuri și terapii

Fie că vrei să îți răsfeți pielea, să reduci sytesul acumulat în corp, să detensionezi musculatura, sau dorești să te bucuri de un ritual semnătură unic în lume, la noi găsești exact ce ai nevoie, în beneficiul sănătății tale. Poți alege dintr-o varietate de experiențe unice, peste 30 de tipuri de masaje și ritualuri spa, inspirate din tradiția fitoterapeutică românească, dar și din tradiția spa orientală. Spa-ul este situat în inclinta Aqua Park TISA.

Tisa spa resort

Experimentează o călătorie senzorială în lumea Termalismului

Aici își vei putea răsfăța și detoxifia trupul folosind o varietate de elemente termale și rituale inedite. Te așteaptă o serie de atracții impresionante pentru a-ți completa experiența:

Bucură-te de confortul și relaxarea oferite de Thermarium. Aigi vei cunoaște lumea saunelor! Poți utiliza șezlongurile de piatră încălzite pentru a relaxa mușchii tensionați ai spatelui sau în mod special ca tranzit după o sesiune de saună fierbinte.

Aromasauna te învăluie cu aromele sale subtile, la o temperatură de 65 de grade Celsius. Băncile de lemn abachi te invită la o relaxare profundă, iar aroma eliberată de saculeții de lavandă agățați pe pereți adaugă o notă suplimentară de prospețime. Pe cei mai curajoși îi așteaptă sauna finlandeză la 85 de grade Celsius.

Pentru cei care nu tolerează temperaturile ridicate, Infrasauna oferă o alternativă plăcută. La o temperatură de 50 de grade Celsius, băncile de lemn abachi te invită să te relaxezi și să te bucuri de beneficiile infraroșului.

Premii Tisa Spa Resort

Premiile Tisa Spa Resort

2023 Premiile SPA România

Best DAY SPA Spa & Wellness pentru toata familia – business privat

2022 Galei de excelență în turism balnear și wellness a Romaniei

tisa-spa-resort-24

Vizitează paradisul nostru natural și reconectează-te cu tine însuți

În salina noastră, pereții acoperiți cu sare de Himalaya și podeaua cu sare de la Ocnele Mari creează o atmosferă salină benefică pentru inhalatii. Bucură-te de un program gratuit de “duș salin” și lasă-te învăluit într-o ploaie delicată de apă sărată pentru o revitalizare profundă. 

După o sesiune intensă de saună, răcorește-ți rapid corpul în ciubărul cu apă rece, amplificând astfel procesul de detoxifiere. Experimentează sauna Finlandeză, cu lemn molid finlandez și bănci de lemn abachi, pentru a te relaxa într-un mediu autentic.

Adaugă o notă de răcorire cu fântâna de gheață și bucură-te de emoții și senzații plăcute în dușurile emoționale. În final, relaxează-te și răsfăță-te în baia turcească de aburi, unde aromele și extractele naturale îți vor oferi o experiență deosebită.

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut