Familie. sanatate. turism cu suflet

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic reprezintă o procedură medicală balneară ce implică aplicarea manuală a diferitelor tehnici de manipulare și presiune asupra țesuturilor moi ale corpului, având ca scop ameliorarea durerii, relaxarea musculară, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, reducerea stresului și promovarea stării generale de bine.

Prin intermediul masajului terapeutic, terapeutul utilizează diverse tehnici și mișcări precum fricțiuni, presiuni, ușurare, frecare sau lovire blândă pentru a lucra asupra țesuturilor și mușchilor tensionați sau dureroși. Aceste tehnici pot fi adaptate în funcție de nevoile și preferințele individuale ale pacientului și de scopurile terapeutice.

Masajul terapeutic poate fi folosit în tratarea și gestionarea unor afecțiuni precum dureri de spate, afecțiuni musculo-scheletice, tensiune musculară, migrene, anxietate, stres, insomnie și alte probleme de sănătate. Prin manipularea țesuturilor moi, masajul terapeutic ajută la eliberarea tensiunii musculare, îmbunătățirea flexibilității și mobilității articulare, reducerea inflamației și stimularea fluxului sanguin și limfatic.

Este important ca masajul terapeutic să fie efectuat de către un terapeut specializat și calificat, care are cunoștințe și experiență în domeniu. Înainte de a efectua masajul, terapeutul va evalua starea de sănătate a pacientului și va discuta despre eventualele afecțiuni sau probleme medicale existente.

Masajul terapeutic poate fi adaptat și personalizat în funcție de nevoile și preferințele individuale ale pacientului. Durata sesiunii de masaj și frecvența acestuia pot varia în funcție de scopul terapeutic și de recomandările terapeutului. Este important să menționăm că masajul terapeutic nu înlocuiește tratamentul medical adecvat, ci poate fi utilizat ca o completare a acestuia pentru a sprijini procesul de vindecare și a promova bunăstarea generală.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut