Familie. sanatate. turism cu suflet

Injecții izvor 7

Injecțiile cu apă din Izvorul 7 reprezintă o procedură medicală balneară care implică administrarea de apă minerală provenită dintr-un izvor specific, cunoscut sub denumirea de Izvorul 7. Această metodă de tratament se bazează pe proprietățile terapeutice ale acestei ape minerale și este utilizată în scopuri terapeutice și de reabilitare în centrele balneare. Scopul lor principal este acela de a tarta alergiile.

Izvorul 7 este un izvor cu apă minerală recunoscută pentru compoziția sa bogată în minerale și oligoelemente, care au efecte benefice asupra organismului. Această apă minerală poate fi administrată sub formă de injecții subcutanate sau intramusculare, în funcție de indicațiile medicului și de nevoile fiecărui pacient în parte.

Beneficiile injecțiilor cu apă din Izvorul 7 includ:

  1. Tratarea alergiilor
  2. Detoxifiere: Apa minerală din Izvorul 7 poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, având un efect de detoxifiere asupra sistemului metabolic.
  3. Stimularea metabolismului: Mineralele și oligoelementele prezente în apa minerală pot stimula metabolismul, contribuind astfel la îmbunătățirea proceselor digestive și de asimilare a nutrienților.
  4. Efect antiinflamator: Apa minerală poate avea un efect antiinflamator asupra țesuturilor și articulațiilor, ajutând la reducerea inflamației și a durerilor asociate.
  5. Îmbunătățirea circulației sanguine: Administrarea de apă minerală prin injecții poate îmbunătăți circulația sanguină, asigurând un aport adecvat de nutrienți și oxigen către țesuturi.
  6. Relaxare și revitalizare: Injecțiile cu apă din Izvorul 7 pot avea efecte relaxante și revitalizante asupra organismului, contribuind la reducerea stresului și la îmbunătățirea stării generale de bine.

Injecțiile cu apă din Izvorul 7 sunt administrate de personal medical specializat într-un mediu controlat și sigur. Durata și frecvența acestor injecții sunt stabilite de medicul curant, în funcție de afecțiunile și nevoile individuale ale pacientului.

Este important să menționăm că injecțiile cu apă din Izvorul 7 sunt parte integrantă a unui plan de tratament balnear și trebuie administrate sub supravegherea și prescripția unui medic specializat. Este recomandat să consultați un medic și să vă adresați unui centru balnear autorizat pentru a beneficia de această procedură într-un mod sigur și eficient. Injecțiile cu apă din Izvorul 7 sunt o opțiune terapeutică în tratamentul unor afecțiuni și pot contribui la ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea stării de sănătate generală.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut