Familie. sanatate. turism cu suflet

Electroterapie: diadinamici

Electroterapia cu curenti diadinamici este o procedura medicala balneara ce utilizeaza curenti electrici de frecventa variabila pentru a trata diverse afectiuni si a promova vindecarea. Aceasta terapie se bazeaza pe principiul aplicarii curentilor electrici prin intermediul electrozilor plasati pe piele in zonele afectate.

Curentii diadinamici sunt generati de un aparat special conceput si pot varia in frecventa si intensitate. In timpul procedurii, electrozii sunt plasati pe piele in jurul zonei tratate si sunt conectati la aparatul de electroterapie. Acesta genereaza curenti diadinamici care sunt aplicati pe tesuturile corpului pacientului, avand multiple efecte terapeutice.

Electroterapia cu curenti diadinamici are diverse beneficii pentru sanatatea umana. Printre acestea se numara:

  1. Reducerea durerii: Curentii diadinamici actioneaza asupra receptorilor de durere, blocand transmiterea semnalelor de durere catre creier. Astfel, aceasta terapie poate ajuta la ameliorarea durerii cronice sau acute.
  2. Stimularea circulatiei sanguine: Curentii diadinamici pot stimula vasodilatia si fluxul sanguin in zona tratata. Acest lucru contribuie la imbunatatirea oxigenarii si nutrientilor in tesuturi, precum si la eliminarea toxinelor.
  3. Reducerea inflamatiei: Curentii diadinamici pot avea un efect antiinflamator, reducand umflarea si inflamatia tesuturilor. Acesta poate fi benefic in cazul afectiunilor inflamatorii, precum artrita sau tendinita.
  4. Stimularea procesului de vindecare: Electroterapia cu curenti diadinamici poate promova vindecarea tesuturilor prin accelerarea metabolismului celular si stimularea productiei de colagen. Aceasta poate fi utila in cazul leziunilor musculare, entorse sau fracturi.

Durata si frecventa sedintelor de electroterapie cu curenti diadinamici vor fi stabilite in functie de recomandarile medicului si de nevoile fiecarui pacient in parte.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Rezervare Casa Tisa

Sari la conținut