Familie. sanatate. turism cu suflet

Electroterapie: unde scurte

Electroterapia cu unde scurte este o procedură medicală balneară ce utilizează undele electromagnetice de înaltă frecvență pentru a trata diverse afecțiuni și probleme de sănătate. Această terapie se bazează pe principiul generării și utilizării energiei electromagnetice în scopul obținerii unor efecte terapeutice benefice.

În timpul procedurii de electroterapie cu unde scurte, un aparat special emite undele scurte care pătrund în țesuturile corpului. Aceste unde electromagnetice generează căldură în țesuturile afectate, ceea ce poate avea mai multe efecte terapeutice, printre care:

  1. Reducerea durerii: Căldura produsă de unde scurte poate ajuta la relaxarea mușchilor și a țesuturilor, ceea ce poate ameliora durerea asociată cu afecțiuni musculo-scheletice, cum ar fi entorse, întinderi musculare sau inflamații.
  2. Stimularea circulației sanguine: Ondele scurte pot contribui la dilatarea vaselor de sânge și la îmbunătățirea fluxului sanguin în zona tratată. Acest lucru poate facilita furnizarea de nutrienți și oxigen către țesuturile afectate și poate accelera procesul de vindecare.
  3. Reducerea inflamației: Căldura generată de unde scurte poate avea un efect antiinflamator, ajutând la reducerea inflamației în țesuturi și la ameliorarea simptomelor asociate cu afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita.
  4. Relaxare musculară: Căldura produsă de unde scurte poate contribui la relaxarea mușchilor și la ameliorarea tensiunii musculare și a contracturilor.

Procedura de electroterapie cu unde scurte este realizată cu ajutorul unui aparat special și este supravegheată de un terapeut sau un specialist în fizioterapie. Durata și intensitatea tratamentului vor fi determinate de către specialist în funcție de afecțiunea tratată, nevoile individuale ale pacientului și recomandările medicului. Este important ca procedura să fie efectuată conform instrucțiunilor și sub supravegherea personalului medical calificat pentru a obține rezultate optime și a minimiza riscurile asociate cu terapia cu unde scurte.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut