Familie. sanatate. turism cu suflet

Crenoterapie: cură de ape

Crenoterapia cu cura de ape minerale sulfuroase la Băile Olănești este o procedură medicală balneară specializată în utilizarea apelor minerale sulfuroase specifice acestei stațiuni pentru tratamentul și ameliorarea diferitelor afecțiuni și probleme de sănătate. Băile Olănești, situată în județul Vâlcea din România, sunt recunoscute pentru resursele lor naturale bogate în ape minerale sulfuroase, ceea ce face această destinație ideală pentru crenoterapie.

Apele minerale sulfuroase de la Băile Olănești sunt remarcabile pentru conținutul lor bogat în sulf și derivați ai acestuia. Sulfurul are proprietăți terapeutice importante, inclusiv efecte antiinflamatoare, antibacteriene și antifungice. Prin urmare, crenoterapia cu ape minerale sulfuroase de la Băile Olănești poate fi benefică în tratarea și ameliorarea afecțiunilor dermatologice, reumatice, de diabet, renale și respiratorii.

Este important de menționat că crenoterapia cu ape minerale sulfuroase la Băile Olănești trebuie să fie efectuată sub supravegherea și recomandarea unui specialist medical sau a unui medic balneolog. Aceștia vor evalua afecțiunea dvs. și vor stabili un program personalizat de tratament balnear, inclusiv durata, frecvența și tipurile de proceduri recomandate.

În timpul curii cu ape minerale sulfuroase la Băile Olănești, veți avea ocazia să vă relaxați și să vă bucurați de beneficiile terapeutice ale acestor resurse naturale. În plus, stațiunea oferă și alte facilități și activități recreative, cum ar fi piscine, saune și alee de promenadă, care pot completa experiența dumneavoastră de tratament balnear.

Rezultatele și beneficiile crenoterapiei cu ape minerale sulfuroase pot varia în funcție de afecțiunea tratată, severitatea acesteia și răspunsul individual al organismului la tratament. Este recomandat să urmați întocmai indicațiile și sfaturile specialiștilor din cadrul stațiunii Băile Olănești pentru a obține cele mai bune rezultate și a vă bucura de o experiență balneară benefică și revitalizantă.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Rezervare Casa Tisa

Sari la conținut