tisa spa resort

Zone Thermarium

La saune avem pauză de vară până în luna octombrie.

Tisa Spa Resort

lumea saunelor

Thermariumul te așteaptă cu facilități precum salină, unde vei putea respira aerul sărat și benefic pentru căile respiratorii, iar ciubărul său sauna finlandeză îți va oferi o experiență autentică și revigorantă. 

La  Thermarium, te vei bucura de o călătorie senzorială deosebită în lumea termalismului, unde vei descoperi o varietate impresionantă de atracții și facilități concepute pentru a-ți înfrumuseța și detoxifia trupul într-un mod unic.

Nu trebuie să ratezi nici fantastica fantană de gheață, unde vei putea să te răcorești și să-ți revitalizezi simțurile. În plus, vei găsi și zone de relaxare cu jacuzzi și hammam, unde vei putea să te destinzi și să te bucuri de un moment de calm.

Toate aceste atractii te așteaptă la TISA Spa în Thermarium, oferindu-ți o experiență SPA extraordinară, care îți va răsfăța toate simțurile și îți va aduce armonie și echilibru interior.

Localizat în cadul Aqua Park TISA.

Thepidarium

6 sezlonguri de piatra incalzite, o camera speciala pentru relaxare de tranzitie dupa ce ai folosit o saună încinsă.

Infrasaună

Pentru cei care nu suporta temperaturile ft ridicate, la sauna cu infraroșu temperatura este de 45 °C. Bănci: lemn abachi.

Salină

Printre pereții de sare din Himalaya, într-un sanctuar al sănătății și al relaxării, se întinde podeaua de sare adusă din Ocnele Mari, schimbată anual pentru a-i menține proprietățile terapeutice. Puteți experimenta gratuit programul de dus salin, în care din tavan se revarsă o ploaie fină de apă sărată, ideală pentru inhalarea benefică a mineralelor.

Aromasaună

Bănci: lemn abachi, galeată deasupra carbunilor incinsi (apa cu arome si uleiuri esentiale). Saculeti de plante medicinale agațate de peretii saunei pentru extra infuzie de uleiuri benefice . Dimensiune 3 x 4 m.

Ciubăr

Bazin de apă rece la 18 grade celsius, folosit pentru a răci corpul rapid după folosirea saunei si astfel generand un proces puternic de detoxifiere.

Saună Finlandeza

Sauna finlandeză, învăluită în lemnul de molid, vibrează la o temperatură de 85 de grade Cenlsius. Respiri aerul uscat pur, fără arome sau aburi. Pentru o experiență tradițională, poți opta pentru ritualul de banya rusească cu măturici de mesteacăn. În weekend, bucură-te de spectacolul gratuit de Aufguss în saună. Dimensiunea saunei finlandeze: 6 x 5 metri.

Fântână de gheață

Înfrumusețează-ți experiența de saună cu o oprire la fântâna de gheață – perfectă pentru a-ți răcori rapid corpul după o sesiune incendiară și pentru a stimula procesul de detoxifiere prin termalism.

Dușuri emoționale

Fiecare dus este o experiență unică, cu jeturi de apă caldă și rece care se alternează și îți stimulează toate simțurile. Lumini și sunete te îmbie la o călătorie emoțională, într-o lume a senzațiilor și a plăcerii.

Baie turcească de aburi

O experiență relaxantă pentru corp, în care aburii cu arome naturale și extracte din plante creează o infuzie delicată pentru simțurile tale. Acest spațiu poate fi utilizat ca etapă premergătoare pentru terapia hammam sau pur și simplu ca o oază de calm pentru a te relaxa. Temperatura este aici de 45 grade Celsius.

Paturi termale de piatră

Paturi termale de piatră, amplasate lângă bar, pentru relaxarea spatelui după sesiuni de saună sau baie turcească. Design natural și calitate superioară pentru o relaxare profundă și reconfortantă într-o ambianță plăcută și primitoare.

 

Jacuzzi VIP

Un jacuzzi privat, oferit contra cost, este locul perfect pentru a petrece timpul într-un cadru intim și relaxant, ideal pentru grupuri de prieteni sau pentru o escapadă romantică.

Hammam

O experiență orientală autentică, disponibilă la un cost suplimentar. Această terapie ancestrală combină aburi calde, exfoliere și masaj pentru a vă elibera de stresul cotidian și pentru a vă regenera trupul și mintea.

Vitamin Bar

Bucurați-vă de o experiență completă de relaxare cu barul nostru, unde puteți găsi o varietate de băuturi răcoritoare, cafea și bere fără alcool, precum și apă îmbogățită cu minerale.

Aleea Kneipp

O alee cu pietre cu efect de presoterapie și bazine cu apă rece respectiv fierbite, care stimulează circulația periferică.

Tisa Spa resort. turism cu suflet

Bucură-te de experientele unice
oferite de Tisa

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut