Familie. sanatate. turism cu suflet

Fototerapie: solux

Fototerapia cu solux reprezintă o procedură medicală balneară ce utilizează o sursă specială de lumină intensă pentru a trata diverse afecțiuni și a promova vindecarea în organism. Această terapie se bazează pe efectele benefice ale luminii asupra țesuturilor.

În timpul sesiunii de fototerapie cu solux, pacientul este expus la o sursă de lumină cu spectru vizibil, ce emite o lumină intensă și focalizată. Această lumină specială are proprietăți terapeutice și poate pătrunde în țesuturile tratate, ajutând la ameliorarea simptomelor și stimularea procesului de vindecare.

Lumina emisă de solux are o putere mare de penetrare, având capacitatea de a ajunge în straturile adânci ale pielii și ale țesuturilor subiacente. Acest lucru permite beneficiilor terapeutice să se extindă la nivelul articulațiilor, mușchilor și altor structuri ale corpului.

Fototerapia cu solux poate fi utilizată în tratarea diverselor afecțiuni, cum ar fi durerile articulare și musculare, inflamațiile, leziunile țesuturilor moi, reumatismul și alte condiții asociate cu durere și disconfort. De asemenea, această terapie poate contribui la relaxarea musculară, îmbunătățirea circulației sanguine și stimularea procesului de vindecare a țesuturilor.

Durata și frecvența sesiunilor de fototerapie cu solux vor fi stabilite de către specialistul medical balnear în funcție de afecțiunea tratată și de starea de sănătate a pacientului. Este important ca procedura să fie efectuată sub supravegherea și recomandarea unui specialist calificat, care va ajusta parametrii de lumină pentru a obține rezultatele terapeutice optime.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut