Familie. sanatate. turism cu suflet

Electro-hidroterapie: băi galvanice

Electro-hidroterapia cu băi galvanice reprezintă o procedură medicală balneară ce combină efectele benefice ale curentului electric cu cele ale apei. Această terapie implică utilizarea unor băi în care sunt introduse electrozi, iar prin aplicarea unei curent electric direct în apă se obțin efecte terapeutice asupra organismului.

În timpul procedurii de electro-hidroterapie cu băi galvanice, pacientul se află într-o cadă sau bazin cu apă, iar electrozii sunt plasați în apă pentru a permite trecerea curentului electric. Curentul electric de intensitate mică și constantă este distribuit uniform în apă, creând un mediu electric în care pacientul se află.

Efectele terapeutice ale electro-hidroterapiei cu băi galvanice pot include stimularea circulației sanguine și limfatice, relaxarea musculară, reducerea durerii și inflamației, îmbunătățirea funcției sistemului nervos și stimularea proceselor de vindecare ale țesuturilor.

Această procedură poate fi utilizată în tratarea diferitelor afecțiuni, cum ar fi afecțiuni reumatice și musculo-scheletice, tulburări circulatorii, leziuni ale nervilor periferici, artrite, boli de piele și alte probleme de sănătate. Este important ca această terapie să fie efectuată sub supravegherea personalului medical specializat și în conformitate cu indicațiile și recomandările medicului.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut