Cure balneare. Baza de tratament tisa

Respir optim

RESPIR OPTIM - cura balneara cu aerosoli ape sulfuroase.

Minim nopti de cazare: 5 nopti,  cu intrare oricand dar pentru  tratament optim ca numar de zile, recomandam intrarea duminica

Include:

  • consultatie medicala
  • 3 terapii/pers/zi – de luni pana vineri, include cura de ape sub forma de aerosoli cu ape sulfuroase
  • accesul la centrul wellness (piscina hidromasaj, sauna finlandeza, baie de aburi)

Acest tip de patologie este tributara fumatului, bolilor respiratorii cronice si expunerii la pulberi sau toxine inhalatorii si este de obicei urmarita si tratata in compartimentele de boli respiratorii cronice din sanatorii, ambulatorii si spitale. Rolul major al tratamentului ii revine tratamentului alopat si urmaririi stranse a evolutiei bolii cu investigatii de specialitate.

Scopul curei balneare este de a oferi o completare sau o alternativa la tratamentul de specialitate, in afara perioadelor de de compensare a bolii cronice, pentru mentinerea parametrilor functionali ai aparatului respirator.

Evolutia nefericita a pandemiei de COVID a afectat in mare masura capacitatea plamanului de a realiza eficient schimburile gazoase la peste 35% din pacientii afectati si leziunile pot persista timp indelungat, chiar dupa vindecarea infectiei virale. In ultimii 2 ani s-au instituit masuri de recuperare respiratorie la acest tip de pacienti, chiar daca nu sufereau de boli pulmonare cronice anterior infectiei virale.

Sunt tratate afectiuni respiratorii precum:

BPOC

Astm bronsic

Bronhopneumopatii

Recuperare Post-COVID

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Mentiuni suplimentare

Decontarea prin CNAS se face in baza cardului de sanatate si a trimiterii de la medicul de familie / medicul specialist pentru statiunea Baile Olanesti.

Persoanele care nu fac dovada de asigurat prin CNAS sau care nu prezinta aceste acte sunt obligati sa achite, pentru a beneficia de oferta, o taxa suplimentara de 10% din valoarea pachetului in caz contrar nu se vor asigura si nici rambursa serviciile de tratament achizitionate

Cele 3 proceduri incluse pot fi acordate de catre medicul balneolog al hotelului si pentru tratarea altor afectiuni.

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut