Familie. sanatate. turism cu suflet

Fototerapie: infraroșu

Fototerapia cu infraroșu este o procedură medicală balneară ce utilizează radiații infraroșii pentru a stimula vindecarea și a promova sănătatea. Această terapie se bazează pe utilizarea razelor infraroșii, care se situează în spectrul electromagnetic între lumina vizibilă și undele radio.

În timpul unei ședințe de fototerapie cu infraroșu, pacientul este expus la emisiile de radiații infraroșii provenite de la un aparat special conceput. Aceste radiații pătrund în profunzimea țesuturilor și au capacitatea de a produce efecte terapeutice benefice.

Fototerapia cu infraroșu are multiple beneficii pentru sănătatea umană. Printre acestea se numără:

  1. Ameliorarea durerilor musculare și articulare: Radiațiile infraroșii pot penetra în straturile profunde ale țesuturilor, ajungând la nivelul articulațiilor și mușchilor. Acestea pot ajuta la reducerea inflamației și a tensiunii musculare, ameliorând astfel disconfortul și durerea.
  2. Stimularea circulației sanguine: Radiațiile infraroșii pot dilata vasele de sânge, crescând fluxul sanguin în zonele tratate. Acest lucru poate fi benefic în îmbunătățirea circulației generale, aportului de oxigen și nutrienți către țesuturi, precum și eliminarea toxinelor din organism.
  3. Relaxarea musculară și reducerea stresului: Expunerea la radiațiile infraroșii poate avea un efect relaxant asupra mușchilor și sistemului nervos, ajutând la reducerea stresului și a tensiunii corporale.
  4. Îmbunătățirea aspectului pielii: Fototerapia cu infraroșu poate contribui la regenerarea celulară, stimulând producția de colagen și elastină în piele. Acest lucru poate duce la o piele mai elastică, mai fermă și mai sănătoasă.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut