Bine ați venit la tisa fitness gym

CENTRU FITNESS PREMIUM

Transformă-ți corpul și viața

Este vremea să îţi aduni motivaţia pentru a obţine trupul sănătos și bine tonifiat pe care ți-l dorești. Sala noastră de fitness este dotată cu aparatură Technogym și LifeFitness din gama profesională și se bucură de o priveliște panoramică asupra munților.

Localizare

Acest centru super-dotat de fitness se află în cadrul Aqua Park TISA Spa Resort și este deschis cu același program ca Resortul.

Hotelul TISA are de asemenea o mică sală fitness, care deservește oaspeții hotelului. Aceasta este dotată cu următoarele aparate: multifunctional full body, bandă alergare, biciclete fitness, banci de exerciții, spalier, greutăți libere, roată mobilitate umăr, mingi și accesorii fitness.

priveliște panoramică asupra munților

Sala noastră de fitness este locul ideal pentru a combina beneficiile mișcării și ale relaxării într-un cadru natural și plăcut, care să îți permită să îți încarci bateriile și să îți îmbunătățești starea generală de sănătate și bine-înțeles, să te simți în formă și sănătos.

CENTRU FITNESS PREMIUM tisa

Iți poți lucra toate
grupele musculare folosind:

PRESĂ PICIOARE
MULTI-FUNCȚIONAL
FULL BODY
aparat
adductor
abductor
SCRIPETE CU GREUTĂȚI
greutăți libere
BĂNCI EXERCIȚII
saltele,
SPALIER,
accesorii
APARAT RAMAT
APARAT
FLEXIE-EXTENSIE
PICIOARE
biciclete de fitness
stepper
benzi de alergat
BĂNCI piept
trabulină

Jocuri

Descoperă partea distractivă a fitness-ului la centrul nostru Tisa, prin jocuri de Fussball, Air Hockey și Tenis de Masă. Aceste jocuri îți oferă oportunitatea de a-ți exersa abilitățile și de a-ți îmbunătăți coordonarea într-un mod relaxant și distractiv, alături de alți entuziaști ai fitness-ului.

Completează-ți ziua cu o sesiune de jocuri.

Indiferent dacă ești în căutarea unei activități care să îți completeze programul de antrenament sau doar dorești să-ți petreci timpul liber într-un mod plăcut și sănătos, jocurile noastre de la centrul de fitness Tisa sunt perfecte pentru tine. Vino să te distrezi și să-ți antrenezi corpul într-un mod inedit și antrenant, alături de alți oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru fitness.

Fussball

Air Hockey

Tenis de Masă

Bucură-te de experientele unice oferite de Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut