Bine ai venit la Tisa

Locuri de muncă

Tisa spa resort

Oportunități de Angajare la Tisa

Bine ai venit la Tisa, unde suntem mereu în căutarea unor profesioniști pasionați și dornici să se alăture echipei noastre dinamică!

În cadrul Tisa, ne străduim să creăm un mediu de lucru pozitiv și stimulant, oferind oportunități de dezvoltare profesională și personală.

La Tisa modelăm cariere prin devotament, excelență și inovație.

Suntem mândri să promovăm un mediu de lucru deschis și comunicativ, unde diversitatea este văzută ca un activ esențial. Încurajăm echilibrul între viața profesională și cea personală, recunoscând că aceasta este cheia pentru a susține creativitatea și satisfacția la locul de muncă. 

La Tisa, investim în pregătirea continuă și ne adaptăm constant pentru a rămâne în avangarda industriei. Așteptăm cu nerăbdare să construim împreună o carieră bazată pe performanță, colaborare și îndeplinirea obiectivelor comune.

Locuri de muncă disponibile:

Aplică pentru un loc de muncă acum

Cariere tisa

Construiește-ți Cariera cu Tisa: Pasiune, Profesionalism și Inovație

Pasiune pentru Excelență

La Tisa, nu urmărim doar să atingem standardele, ci să le depășim. Pasiunea pentru excelență ne motivează să dăm tot ce avem mai bun pentru a oferi servicii și soluții de neegalat.

Deschidere și Comunicare

Promovăm un mediu de lucru deschis și comunicativ, în care fiecare membru al echipei are o voce valoroasă. Credem că diversitatea de idei și perspective aduce o valoare adăugată serviciilor noastre.

Echilibru Profesional și Personal

Suntem dedicați pregătirii continue și adaptării permanente la schimbările din mediul de business. Încurajăm explorarea noilor idei și abordări inovatoare în toate domeniile noastre de activitate.

Terasa-Restaurant-Baile-Olanesti-Hotel-Tisa-9
Pregătire Continuă și Inovație

Suntem dedicați pregătirii continue și adaptării permanente la schimbările din mediul de business. Încurajăm explorarea noilor idei și abordări inovatoare în toate domeniile noastre de activitate.

Tisa spa resort

Descoperă Oportunitățile Profesionale la Tisa:

Indiferent dacă ești la început de carieră, în căutarea primului job sau îți dorești o schimbare dinamică, Tisa este destinația potrivită pentru a-ți construi cariera. Suntem în căutare de profesioniști talentați și dedicati să se alăture echipei noastre.

Alătură-te complexului Tisa spa resort și descoperă oportunitățile noastre de carieră captivante.

Alătură-te nouă și fii parte dintr-o experiență profesională care îți va oferi satisfacție și oportunități de creștere pe termen lung. Trimite-ne CV-ul tău și scrisoarea de intenție la adresa contact@tisa.com, menționând poziția pentru care aplici în subiectul email-ului.

Descoperă drumul tău către succesul profesional la Tisa!
Alătură-te nouă și fii parte dintr-o experiență profesională care îți va oferi satisfacție și oportunități de creștere pe termen lung. Trimite-ne CV-ul tău și scrisoarea de intenție la adresa contact@tisa.ro, menționând poziția pentru care aplici în subiectul email-ului.

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut