Familie. sanatate. turism cu suflet

Termoterapie

Termoterapia cu împachetări cu silicon reprezintă o procedură medicală balneară ce utilizează proprietățile termice ale siliconului pentru a trata și relaxa țesuturile corpului. Această terapie are ca scop principal încălzirea locală a zonei tratate, prin aplicarea unor pachete speciale umplute cu silicon.

În timpul sesiunii de termoterapie cu împachetări cu silicon, pachetele cu silicon sunt încălzite la o temperatură corespunzătoare, iar apoi sunt aplicate pe zonele selectate ale corpului. Aceste pachete sunt moi și flexibile, ceea ce le permite să se adapteze ușor conturului corpului pentru un contact eficient și confortabil.

Siliconul este un material care are proprietăți termice excelente, fiind capabil să absoarbă și să păstreze căldura într-un mod eficient. Atunci când pachetele cu silicon sunt aplicate pe piele, căldura este transferată în țesuturile subiacente, având ca rezultat o dilatare a vaselor de sânge și o îmbunătățire a circulației locale. Această încălzire terapeutică poate avea multiple beneficii pentru organism.

Printre beneficiile termoterapiei cu împachetări cu silicon se numără relaxarea musculară, reducerea durerii, ameliorarea inflamației și îmbunătățirea flexibilității articulare. De asemenea, această terapie poate contribui la eliminarea toxinelor și a deșeurilor metabolice din țesuturi, facilitând procesul de detoxifiere a organismului.

Termoterapia cu împachetări cu silicon poate fi utilizată într-o gamă largă de afecțiuni, cum ar fi afecțiuni musculo-scheletale (cum ar fi dureri de spate, artrite, tendinite), tensiune musculară, fibromialgie și alte condiții asociate cu disconfort și tensiune musculară. De asemenea, această terapie poate fi benefică în relaxarea și revitalizarea organismului, fiind utilă și în scopuri de wellness și relaxare.

Este important de menționat că termoterapia cu împachetări cu silicon trebuie efectuată sub supravegherea și recomandarea unui specialist în domeniul medical balnear. Acesta va stabili parametrii adecvați pentru terapie, cum ar fi temperatura pachetelor și durata sesiunilor, în funcție de nevoile și starea de sănătate a pacientului.

Este recomandat să discutați cu medicul balneolog înainte de a începe termoterapia cu împachetări cu silicon, pentru a evalua beneficiile și potențialele riscuri în funcție de situația dumneavoastră individuală.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut