Familie. sanatate. turism cu suflet

Despre Baile Olanesti

Tisa. Familie. sanatate. turism cu suflet

Băile Olănești

Oază de izvoare vindecătoare în inima naturii

Băile Olănești și-a dobândit renumele de-a lungul anilor datorită izvoarelor cu proprietăți curative miraculoase, care se găsesc numai în acest loc privilegiat.

În Băile Olănești există 30 de “Izvoare tamaduitoare” de natură sulfuroasă, sulfată, iodurată, calcică și bromurată. Izvoarele au rezultate terapeutice deosebite în tratamentul bolilor de rinichi, stomac, vezică biliara, diabet, alergii și multe altele.

 

Apele minerale din stațiune au primit medalia de aur la Expoziția Internațională de la Viena în 1873. Astfel, capacitățile curative ale izvoarelor de la Băile Olănești situează stațiunea alături de stațiuni balneare renumite precum Evian, Thonon, Karlsbad, Vittel, Baden, Aix-les-Bains.

Stațiunea Băile Olănești este poziționată într-o depresiune subcarpatică, în nord estul Olteniei. Ne bucurăm astfel de veri răcoroase și de ierni blânde.

Vino în Băile Olănești, îți vei liniști mintea și sufletul bucurându-te de pacea specifică doar locurilor în care natura domnește nestingherită. Vei respira aer curat și te vei plimba fermecat pe aleile înverzite.

Despre baile olanesti

Tot timpul anului

iubim viața la Băile Olănești.
Primăvara
Ne bucurăm de verdele crud al pajiștilor, de roua proaspătă și de florile care colorează cu hărnicie pătura de frunziș a pădurii.
Vara
Este sezonul licuricilor romantici care își caută neobosit perechea. Vizitează lacul de nuferi, împreună cu cu familia, așezați-vă apoi pe marginea râului pentru un picnic.
Toamna
Toamna, spectacolul frunzelor arămii îți va aduce căldură în suflet.
Iarna
Petrece-ți Crăciunul alături de noi, hai cu săniuță pe dealuri toienite!
76 peisaj

Băile Olănești

Băile Olănești găzduiește cel număr de izvoare minerale dintre stațiunile balneoclimaterice din, ocupând locul fruntaș ceea ce privestie concentrația apelor varietatea elementelor din compoziție. Turiști aleg Băile Olănești pentru beneficia de cura de ape minerale, ce pot trata multiple afecțiuni.

Hotelul TISA pune la dispoziția oaspeților o bază de tratament modernă cu medic balneolog propriu. 

Bucură-te de experientele unice oferite de
Resort Tisa !

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut