Cure balneare. Baza de tratament tisa

Diabet no-stress

DIABET NO-STRESS – cura balneara cu crenoterapie

Minim nopti de cazare: 12 cu intrare oricand. Pentru  tratament optim ca numar de zile, recomandam intrarea duminica Terapii de luni pana vineri.

Include:
– Consultatie medicala initiala si reconsult
– Procedurile efectuate vor fi doar cele prescrise de medicul balneolog
– Tratamentul include cura cu ape sulfuroase sub forma de crenoterapie si 3 terapii/pers/zi – de luni pana vineri
– Accesul la centrul wellness (piscina hidromasaj, sauna finlandeza, baie de aburi)

Acest tip de patologie influenteaza din ce in ce mai mult populatia adulta in contextul alimentatiei nerationale (alimente procesate, grasimi rafinate, aport glucidic „mascat” in alimente si bauturi carbogazoase) evoluand din copilarie sub presiunea civilizatiei de tip „consumerist”.
Este de dorit a constientiza riscul aportului periculos al alimentelor hipercalorice, a consumului de glucide, de alcool, cu incurajarea modificarilor la nivel comportamental care induc acest aport si concomitent de corectare a dietei actuale, incurajarea efortului fizic, acceptarea medicatiei si supravegherii evolutiei bolii.

Sunt tratate toate tipurile de diabet:
a. Diabetul zaharat chimic sau intoleranta la glucoza
b. Diabetul zaharat de tip I sau II, echilibrat
c. Dislipidemiile si obezitatea, asociate cu diabetul zaharat

Toate elementele si factorii de cura balneara influenteaza in proportii semnificative glicemia, efectul sumandu-se. Cel mai adesea scaderea glicemiei consecutiva curei, este de 25-30% si necesita reducerea medicatiei antidiabetice. Alegerea dietei si crenoterapiei se face tinand cont de elementele concrete ale examenului clinic si bilantului biologic la venire, acordandu-se prioritate izvoarelor sulfuroase izotone sau hipotone.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Mentiuni suplimentare

Decontarea prin CNAS se face in baza cardului de sanatate si a trimiterii de la medicul de familie / medicul specialist pentru statiunea Baile Olanesti.

Persoanele care nu fac dovada de asigurat prin CNAS sau care nu prezinta aceste acte sunt obligati sa achite, pentru a beneficia de oferta, o taxa suplimentara de 10% din valoarea pachetului in caz contrar nu se vor asigura si nici rambursa serviciile de tratament achizitionate

Cele 3 proceduri incluse pot fi acordate de catre medicul balneolog al hotelului si pentru tratarea altor afectiuni.

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut