Cure balneare. Baza de tratament tisa

Rinichi sanatosi

Rinichi sanatosi – cura balneara cu crenoterapie

Minim nopti de cazare: 12 cu intrare oricand. Pentru  tratament optim ca numar de zile, recomandam intrarea duminica Terapii de luni pana vineri.

Include:
– Consultatie medicala initiala si reconsult
– Procedurile efectuate vor fi doar cele prescrise de medicul balneolog
– Tratamentul include cura cu ape sulfuroase sub forma de crenoterapie si 3 terapii/pers/zi – de luni pana vineri
– Accesul la centrul wellness (piscina hidromasaj, sauna finlandeza, baie de aburi)

Acest tip de patologie afecteaza 30-35% din populatie, mai ales de varsta medie, incluzand manifestari litiazice, infectioase, malformatii reno-ureterale, complicatii postoperatorii, isuficiente renale de diferite cauze. Scopul curei balneare este de a creste incarcarea hidrica a rinichiului (fara hiperhidratare sistemica), cresterea circulatiei glomerulare renale, a ratei filtrarii glomerulare si scaderea osmolaritatii plasmei cu scopul inducerii unei diureze osmotice prin efectul direct volumului apei minerale si indirect al H2S din apele minerale ale statiunii. In acest tip de cura sunt folosite numai apele oligominerale sulfuroase in doze, ritm si cantitate adaptate fiecarei afectiuni, urmarind realizarea unei diureze zilnice de minim 1,5-2 l.

Aceasta determina si o „spalare mecanica” a tractusului urinar, sterilizarea microbiana si normalizarea compozitiei minerale a urinei.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Mentiuni suplimentare

Decontarea prin CNAS se face in baza cardului de sanatate si a trimiterii de la medicul de familie / medicul specialist pentru statiunea Baile Olanesti.

Persoanele care nu fac dovada de asigurat prin CNAS sau care nu prezinta aceste acte sunt obligati sa achite, pentru a beneficia de oferta, o taxa suplimentara de 10% din valoarea pachetului in caz contrar nu se vor asigura si nici rambursa serviciile de tratament achizitionate

Cele 3 proceduri incluse pot fi acordate de catre medicul balneolog al hotelului si pentru tratarea altor afectiuni.

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut