Familie. sanatate. turism cu suflet

Magnetoterapie

Magnetoterapia înseamnă utilizarea câmpurilor magnetice în scopuri terapeutice și de vindecare. Procedura de magnetoterapie MDF (Magnetic Dynamic Field) este una dintre metodele eficiente de tratament balnear, care folosește câmpuri magnetice pulsate pentru a stimula procesele de regenerare și vindecare în organism.

În timpul sesiunii de magnetoterapie MDF, pacientul este expus unui câmp magnetic pulsatoriu de frecvență și intensitate controlate. Acest câmp magnetic penetrează țesuturile corpului, având efecte benefice asupra celulelor, vaselor de sânge și sistemului nervos.

Prin utilizarea magnetoterapiei MDF, se obțin multiple beneficii terapeutice, printre care se numără reducerea durerii și inflamației, stimularea circulației sanguine și limfatice, accelerarea procesului de vindecare a rănilor și fracturilor, relaxarea musculară și ameliorarea stresului și anxietății.

Această procedură este non-invazivă și nedureroasă, fiind potrivită pentru tratarea unei game variate de afecțiuni, cum ar fi afecțiuni musculo-scheletice, artrite, leziuni sportive, probleme circulatorii și nervoase, precum și pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate și bunăstare.

Magnetoterapia MDF este o opțiune terapeutică sigură și eficientă, care poate fi integrată într-un program de tratament balnear personalizat, în colaborare cu personalul medical specializat, pentru a obține rezultate optime în procesul de vindecare și recuperare.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

TISA are contract cu CNAS

Baza de tratament a hotelului TISA are contract încheiat cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Acest lucru înseamnă că pacienții asigurați pot beneficia de tratamente balneare și terapii în cadrul bazei de tratament, având costurile acoperite de către asigurare.

Bucură-te de experientele unice oferite de
Tisa Spa Resort!

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Rezervare Casa Tisa

Sari la conținut