Familie. sanatate. turism cu suflet

Despre noi

Tisa. Familie. sanatate. turism cu suflet

Hotel tisa

Un paradis de lux și relaxare, unde fiecare detaliu este armonios integrat într-o experiență memorabilă.

Sunteți în căutarea unei vacanțe relaxante în mijlocul naturii? Atunci Hotelul TISA din Băile Olănești este destinația ideală pentru dumneavoastră! Situat la poalele munților, într-un cadru natural impresionant, hotelul oferă servicii de cazare și tratament de înaltă calitate, cu facilități moderne și confortabile.

Echipa noastră este formată dintr-un grup de profesioniști talentați și pasionați, care lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Fiecare dintre noi aduce o experiență unică și o perspectivă diferită, ceea ce ne permite să abordăm provocările cu creativitate și inovație.

Un refugiu luxuriant

pentru cei care își doresc să evadeze din agitația cotidiană

Misiunea noastră este de a oferi oaspeților noștri o experiență unică și memorabilă la Băile Olănești. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate, pentru a satisface nevoile și așteptările fiecărui oaspete. Ne străduim să creăm o atmosferă prietenoasă și relaxantă, astfel încât oaspeții noștri să se simtă ca acasă. În plus, suntem dornici să promovăm și să susținem turismul local și să aducem un plus de valoare comunității.

Viziunea noastră este de a deveni o destinație preferată pentru cei care călătoresc în Băile Olănești, prin oferirea de servicii de înaltă calitate și prin crearea de experiențe memorabile pentru oaspeții noștri. Ne dorim să fim recunoscuți pentru profesionalismul nostru, pentru angajamentul nostru față de calitate și pentru dedicarea noastră față de nevoile oaspeților noștri. De asemenea, ne dorim să fim un exemplu de sustenabilitate și responsabilitate socială, contribuind la dezvoltarea comunității locale și la protejarea mediului înconjurător.

Descoperă Tisa spa resort

Tisa Spa Resort – Un refugiu luxuriant pentru minte și corp. Experimentează o atmosferă calmă și relaxantă, înconjurat de un decor elegant și sofisticat. Serviciile noastre de înaltă calitate, inclusiv tratamente corporale, masaje, saune și băi de aburi, îți vor răsfăța corpul și îți vor revitaliza mintea. Lasă stresul și agitația vieții cotidiene să se dizolve într-un spațiu dedicat exclusiv relaxării și liniștii, la Tisa Spa Resort.

tisa-spa-resort-24
tisa-spa-resort-100

Descoperă luxul și relaxarea la Hotelul nostru!

Încântătorul nostru hotel vă aduce o gamă diversificată de servicii pentru a vă bucura de o ședere excepțională. Descoperiți oază noastră de ospitalitate rafinată, ce include cazare luxoasă, o experiență culinară delicioasă, un centru balneologic și de recuperare medicală revigorant și un sanctuar de wellness modern, dotat cu o piscină strălucitoare, jeturi de apă revigorante, o saună finlandeză relaxantă și o zonă plajă senină. 

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut