Restaurant Tisa

Situat In cadrul Hotelului Tisa

restaurant a la carte hotel tisa

Restaurantul Tisa

Este situat la primul etaj al hotelului, chiar lângă recepție.

Restaurantul are o zonă de interior și este completat de 2 terase exterioare.

Restaurantul de interior are 150 de locuri. Are posibilitatea de a se segmenta modula în 3 încăperi. Cele 2 terase exterioare au în total 50 de locuri, cu o priveliște privilegiată asupra dealurilor împădurite din Băile Olănești. Restaurantul este dotat cu un bar.

restaurant a la cart hotel tisa

Meniu À la carte

La Restaurantul TISA din Băile Olănești puteți beneficia de un meniu a la carte, din care puteți comanda o varietate de peste 100 de preparate delicioase. Zilnic acest meniu este îmbogățit cu preparatele specifice ale zilei, pe care le puteți comanda în funcție de preferințe. 

Din momentul in care am intrat in hotel scopul personalului a fost sa ne faca sa ne simtim excelent si au reusit! Locatia este bine pozitionata langa parc, are multe spatii de relaxare amenajate cu bun gust, mancarea excelenta iar camerele mari si luminoase!!! O sa revenim cu drag!!!

Nina Baluta

Meniul de bar

Meniul de bar este variat și include: băuturi răcoritoare, fresh-uri, lemonade și smoothie-uri naturale, specialități din cafea, cocktail-uri, o selecție rafinată de băuturi alcoolice și vinuri pentru gustul oricărui cunoscător.

De asemenea, Restaurantul TISA pune la dispoziția oaspeților săi posibilitatea de a servi micul dejun, prânzul și cina în stil bufet suedez.

Bufet Suedez

Oaspeții care nu sunt cazați în hotel sunt bineveniți să beneficieze de serviciile și preparatele delicioase ale Restaurantului TISA în regim de bufet suedez.

Achiziționat direct la locație, meniul bufet costă 65 lei de persoană pentru micul dejun, prânz sau cină.

Persoanele care achiționează toate cele 3 mese la bufet beneficiază de tarife speciale.

Tisa Spa resort. turism cu suflet

Bucură-te de experientele unice
oferite de Tisa

Rezervare masă

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut