Familie. sanatate. turism cu suflet

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această politica de confidențialitate („Politica”) se aplică societății OMICRON SRL, persoana juridică română cu sediul social in Băile Olănești, Str. Forestierilor, Nr. 12, Județ Vâlcea, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Vâlcea sub nr. J38/1341/1994 si având codul fiscal RO 6493153.

Societatea noastră furnizează servicii de turism si agrement prin intermediul Hotelului Tisa, Vilei Tisa,  Casei Tisa si Tisa Spa Resort.

Ne străduim să furnizam produse, servicii și experiențe memorabile tuturor clienților noștri. Ne bucurăm că sunteți clientul nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă o problemă importantă. Am dezvoltat această Politica pentru a prezenta modul nostru de gestionare a datelor personale pe care le colectăm de la dvs. sau despre dvs,. prin navigarea pe website-ul nostru, prin comunicări scrise sau orale cu noi, atunci când vizitați proprietățile noastre sau din alte surse.

 

Dacă sunteți rezident în Uniunea Europeana (EU) si Spațiul Economic European (SEE), vă rugăm să consultați aceasta Politica pentru informații detaliate cu privire la prelucrarea de către OMICRON SRL a datelor dvs. cu caracter personal.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Colectăm date cu caracter personal la fiecare punct de contact sau interacțiune cu clienții, iar pentru îndeplinirea fiecărui aspect al afacerii noastre, putem colecta informații personale. Aceste informații personale pot include: numele dvs., adresa poștală, adresa de facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile referitoare la rezervarea dvs., șederea sau vizitarea unei proprietăți; participarea la un program de membru sau program de loialitate; participarea la un concurs, la o tombolă sau la un program de marketing (chiar dacă nu stați la hotelul nostru); informații referitoare la achiziționarea și primirea produselor sau serviciilor; caracteristicile personale, naționalitatea, numărul pașaportului și data și locul eliberării; informații despre plăți, cum ar fi numărul cardului dvs. de plată și alte informații despre facturare și cont, precum și alte detalii de facturare și cont asociate plăților mobile; preferințele clienților; preferințele de marketing și comunicare; informații despre vehiculele pe care le puteți aduce pe proprietățile noastre; recenzii și opinii despre portofoliul de mărci sau proprietăți (dacă sunt identificate sau asociate cu dvs.); autoturismele sau serviciile de transport rezervate; grupuri cu care sunteți asociat(ă) pentru șederea la hotel și alte tipuri de informații pe care alegeți să le furnizați sau pe care le putem obține în legătură cu dvs.

Este posibil să solicităm detalii despre călătorii comuni, inclusiv numele lor și datele personale de identificare. Este, de asemenea, posibil să colectăm informații privind conversațiile, inclusiv înregistrarea sau monitorizarea apelurilor către serviciul de clienți în scopul asigurării calității și în scopul instruirii, precum și alte comunicări cum ar fi mesaje în cadrul aplicațiilor și SMS-uri.

În plus, colectăm și alte informații personale, în anumite situații, cum ar fi:

 • Sondaje: Există posibilitatea să solicităm date statistice sau alte date personale în cadrul sondajelor efectuate asupra clienților.
 • Colectarea la locație:Colectăm informații personale suplimentare în timpul înregistrării/cazării la proprietatea noastră, inclusiv informații care sunt solicitate in mod obligatoriu de autoritățile statului. Folosim un sistem de supraveghere video  și alte măsuri de securitate la proprietatea noastră care pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților și vizitatorilor în locuri publice, precum și informații asociate locației dvs. în timp ce vă găsiți pe proprietatea noastră (prin cardurile de acces și alte tehnologii). Noi utilizăm sistemele de supraveghere video exclusiv pentru protecția personalului nostru, a oaspeților și a vizitatorilor proprietăților noastre în cazurile permise de lege. Pe lângă aceasta, putem colecta informații personale asociate serviciilor de pe proprietate, precum serviciile de concierge, activitățile și închiriere de echipamente .
 • Profilurile evenimentelor:  Dacă planificați un eveniment la noi, noi colectăm specificații privind conferința sau evenimentul, data evenimentului, numărul de invitați, detalii privind spațiile de cazare, iar pentru evenimentele corporative, informații referitoare la organizația dvs. (nume, buget anual și numărul de evenimente sponsorizate pe an). În plus, colectăm informații despre oaspeții care fac parte din grupul sau evenimentul dumneavoastră. Dacă ne vizitați în cadrul unui grup, este posibil să deținem informații personale despre dumneavoastră pe care ni le-a furnizat grupul și să vă trimitem reclame în urma sejurului dumneavoastră împreună cu grupul sau în urma participării la un eveniment, în funcție de preferințele dumneavoastră și conform legii. Dacă ne vizitați în cadrul unui eveniment, este posibil să transmitem informații personale despre dumneavoastră planificatorilor evenimentului, în măsura permisă de lege. Dacă sunteți planificator de evenimente, este, de asemenea, posibil să transmitem informații despre evenimentul dumneavoastră furnizorilor de servicii terți care își pot face publicitate pentru serviciile lor către dumneavoastră, în măsura permisă de lege.
 • Rețelele de socializare: Dacă alegeți să participați la activitățile sau ofertele rețelelor de socializare sponsorizate de OMICRON SRL, putem colecta anumite informații de pe contul dvs. de socializare în funcție de setările rețelei de socializare, precum locație, cazări, activități, interese, fotografii, actualizări ale stării și lista cu prieteni. Vă putem permite, de asemenea, să vă înscrieți în concursuri în care trebuie să furnizați fotografii, cum ar fi fotografii ale sejurului petrecut pe proprietatea noastră, pe care le puteți partaja cu persoanele cu care sunteți conectat pe rețelele sociale pentru voturi, oferte comune sau alte promoții.
 • Cereri de angajare:Dacă doriți să aplicați online pentru a vă angaja în cadrul OMICRON SRL, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru candidați.

Pe lângă informațiile pe care le colectăm de la dvs. în mod direct, putem deduce informații despre dvs. în funcție de informațiile pe care ni le furnizați sau în funcție de alte informații pe care le primim.

DATE PERSONALE COLECTate DE LA TERȚE PĂRȚI

Este posibil să colectăm informații despre dumneavoastră și de la terți, inclusiv informații de la agenții de turism sau alți parteneri ai noștri; de la serviciile aferente rețelelor sociale care sunt în concordanță cu setările făcute de dumneavoastră pentru aceste servicii; și din alte surse terțe care sunt autorizate prin lege să ne transmită datele dumneavoastră. Utilizăm și distribuim aceste informații (și putem adăuga aceste informații la alte informații pe care le deținem la dosar despre dumneavoastră) în scopurile descrise în această Politica.


UTILIZAREA DATELOR PERSONALE COLECTATE DESPRE DVS.

Noi folosim datele dvs. cu caracter personal în mai multe moduri, inclusiv pentru a oferi și personaliza serviciile pe care le solicitați și pe care le așteptați de la OMICRON SRL, pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și în în cadrul proprietății noastre, pentru a administra promoțiile de vânzări, precum și așa cum este stabilit mai jos în detaliu.

Suntem obligați să colectăm anumite date, inclusiv numele dvs., adresa, informațiile dvs. de plată și informații despre documentele de călătorie, pentru a vă procesa rezervarea. Necomunicarea acestor informații va determina incapacitatea noastră de a vă procesa rezervarea.

 • Planificarea conferințelor și a evenimentelor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă furniza informații cu privire la planificarea conferințelor și a evenimentelor.
 • Marketing și comunicare:În cazurile autorizate, este posibil să folosim informațiile dumneavoastră personale pentru a vă furniza sau oferi buletine informative, promoții și oferte speciale recomandate, precum și alte mesaje publicitare în funcție de orice preferințe privind comunicarea exprimate de dumneavoastră. Folosim informațiile dvs. pentru a furniza mesaje în cadrul sejurului, alerte cu privire la cont și confirmări pentru rezervări; pentru a vă trimite mesaje de marketing; și pentru a desfășura studii, tombole, trageri la sorți și alte concursuri. Putem transmite aceste comunicări prin e-mail, prin poștă, prin publicitate online, rețele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), notificări și alte mijloace (inclusiv mesaje pe proprietate, cum ar fi prin televiziunea în cameră). Cu acordul dumneavoastră, folosim conținutul generat de utilizator (cum ar fi fotografii) de la serviciile aferente rețelelor de socializare pentru a afișa reclame pe site-ul nostru web și în aplicațiile noastre.
 • Îmbunătățirea serviciilor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a îmbunătăți serviciile OMICRON SRL și pentru a ne asigura că site-ul nostru, produsele și serviciile reprezintă interes pentru dvs. Folosim informațiile dvs. personale și pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și oriunde pe proprietatea noastră. Aceasta poate include furnizarea abilității de a controla tehnologia din cameră prin site-ul nostru web sau aplicațiile de pe dispozitivele personale.
 • Factura prin e-mail: Putem folosi adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă trimite factura hotelului prin e-mail. Este responsabilitate dvs. de a vă asigura că avem adresa de e-mail corectă (și preferată) din partea dvs. Dacă efectuați o rezervare pentru o altă persoană folosind adresa dvs. de e-mail, factura electronică a persoanei respective va fi transmisă pe adresa dvs. de e-mail.
 • Corectitudinea, analiza și personalizarea datelor: Vă putem corobora informațiile personale cu date din surse terțe cu scopul de a actualiza și a analiza informațiile dvs. Ne bazăm și pe informații de la terți pentru a putea oferi servicii mai bune și mai personalizate. Spre exemplu, dacă vă conectați rețele de socializare sau alte conturi la serviciile noastre, putem folosi aceste informații pentru a face experiența dvs. cu noi mai personală și socială, sau putem să o partajăm și să o folosim după cum este descris în prezenta Politica.
 • Crearea de profiluri: pentru îmbunătățirea serviciilor noastre, putem folosi informații ce nu identifica o persoana fizica pentru a diviza grupuri mari de consumatori în subgrupuri de consumatori (cunoscute sub numele de segmente) bazate pe anumite tipuri de caracteristici comune, cum ar fi locația geografică, comportamentul sau datele demografice.
 • Luarea de decizii automate: nu vom proceda la luarea de decizii prin mijloace exclusiv automate, adică fără implicare umană.

 

INFORMAȚIILE PERSONALE PE CARE LE PARTAJĂM

Pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate și a vă furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră personale membrilor portofoliului de mărci OMICRON SRL, furnizorilor noștri de servicii și altor terțe părți, după cum este prezentat în detaliu mai jos:

 • Evenimente în grup sau întâlniri:  Dacă vizitați OMICRON SRL în cadrul unui grup sau al unui eveniment, informațiile solicitate pentru planificarea întâlnirii și a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor întâlniri și evenimente și, dacă este cazul, cu oaspeții care organizează sau participă la întâlnire sau eveniment.
 • Parteneri de afaceri:  Ne putem asocia cu alte companii pentru a vă furniza produse, servicii sau oferte pe baza experiențelor dvs. pe proprietatea noastră și putem partaja informațiile în mod corespunzător cu partenerii noștri de afaceri. De exemplu, vă putem aranja închirierea unei mașini sau furnizarea de alte servicii de la partenerii noștri de afaceri și, în consecință, putem partaja cu aceștia datele dvs.. Putem partaja informațiile dvs. personale, cum ar fi adresa de e-mail, cu partenerii noștri companii de turism pentru a-i sprijini în evaluarea conformității cu politicile de turism sau participarea la planurile tarifare speciale sau pentru a ne implica în marketing în co-branding cu partenerii noștri companii de turism. Partenerii noștri vă pot furniza oferte mai relevante pe baza informațiilor pe care le transmitem cu privire la experiențele dumneavoastră în cadrul proprietății noastre.
 • Co-sponsori ai promoțiilor:  Putem cosponsoriza promoții, loterii, tombole, competiții sau concursuri cu alte companii sau putem furniza premii pentru loterii și concursuri sponsorizate de alte companii. Dacă participați la aceste loterii sau concursuri, putem partaja datele dvs. personale cu sponsorul colaborator sau cu un sponsor terț.
 • Servicii la locație:Este posibil să transmitem informații personale furnizorilor de servicii la proprietate, cum ar fi servicii de organizări de excursii sau cine festive.
 • Furnizorii de servicii:  Ne bazăm pe terți pentru a furniza servicii și produse în numele nostru și putem partaja informațiile dvs. personale cu aceștia, în mod corespunzător. Furnizorii noștri de servicii sunt obligați prin contract să protejeze informațiile dumneavoastră personale și nu le pot utiliza sau distribui în alt mod, cu excepția cazurilor impuse prin lege. Putem folosi furnizori de servicii pentru a vă comunica noutăți și oferi materiale promoționale și tranzacționale în numele nostru, inclusiv reclame online și pe mobil personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră și conform legislației aplicabile.
 • Altele:  Pe lângă aceasta, OMICRON SRL poate dezvălui informații personale pentru: (i) a respecta legile aplicabile, (ii) a răspunde cererilor guvernamentale sau ale autorităților publice, (iii) a respecta procesul juridic valid, (iv) a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea OMICRON SRL, vizitatorii site-ului sau, clienții, angajații sau publicul, (v) a ne permite să găsim remedii disponibile sau să limităm daunele pe care le putem susține, (vi) a aplica termenii și condițiile contractuale.

 

Deoarece informațiile din categoria Alte informații nu vă identifică personal, acestea pot fi dezvăluite pentru orice scopuri permise de lege.  În anumite cazuri, putem combina alte informații cu informații personale. Dacă combinăm alte informații cu informații personale, informațiile combinate vor fi tratate ca informații personale potrivit prezentei Politici.

 

DATE PERSONALE SPECIALE

Termenul „date personale speciale“ se referă la informațiile privind originea dumneavoastră rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, calitatea de membru sindical, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală, informații genetice, antecedente penale și orice alte date biometrice utilizate în scopul identificării unice.

În general, nu colectăm astfel de informații sensibile, cu excepția cazului în care acestea sunt oferite voluntar de dvs. sau dacă suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile sau reglementările aplicabile. Vom prelucra datele privind sănătatea furnizate de dumneavoastră pentru a vă servi mai bine și a vă îndeplini nevoile speciale (de exemplu, beneficierea de terapii medicale sau furnizarea accesului pentru persoanele cu handicap).

LINKURI CĂTRE SITE-URILE WEB ȘI SERVICIILE TERȚILOR

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe. Rețineți faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, păstrarea, partajarea sau dezvăluirea datelor sau informațiilor de către astfel de terțe părți. În cazul în care folosiți sau furnizați informații pe site-urile terților, se aplică termenii și politica de confidențialitate a site-urilor respective. Vă sfătuim să citiți politica de confidențialitate ale site-urilor pe care le vizitați înainte de a trimite date personale.

OMICRON SRL se poate asocia cu un număr limitat de furnizori de internet, pentru a oferi acces la internet oaspeților noștri. Folosirea serviciilor de internet pe proprietate cade sub incidența termenilor de utilizare și a politicii de confidențialitate ale furnizorilor terți de internet. Puteți accesa termenii și politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv, sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

OMICRON SRL va lua măsuri rezonabile pentru:

 • a proteja informațiile personale de accesul neautorizat, de dezvăluire sau de distrugere și
 • a păstra informațiile personale corecte și actualizate, după caz.

OMICRON SRL are o echipă internă solidă de profesioniști dedicați în domeniul securității informațiilor care sunt responsabili pentru crearea, actualizarea și gestionarea programului de securitate OMICRON SRL. Echipa OMICRON SRL este responsabilă (printre altele) pentru monitorizarea sistemelor noastre pentru potențiale intruziuni, pentru reacția la incidente potențiale, pentru susținerea securității informațiilor la nivel de proprietate, pentru revizuirea și actualizarea regulată a controalelor de securitate pe care OMICRON SRL le utilizează pentru a proteja datele și pentru a oferi instruire în programul de securitate a informațiilor OMICRON SRL.

 În cazul unui incident de securitate, OMICRON SRL va notifica autoritățile de reglementare și/sau consumatorii, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Cerem și afiliaților și furnizorilor noștri de servicii cu care partajăm informații personale să facă eforturi rezonabile pentru a păstra confidențialitatea informațiilor personale despre dvs. Pentru tranzacțiile online, utilizăm măsuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informațiile personale pe care ni le transmiteți prin intermediul site-ul nostru. Totuși, din păcate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet poate garanta securitatea datelor dvs.

Pentru protecția vieții dumneavoastră private, vă recomandăm să nu ne transmiteți numerele cardurilor de credit sau orice alte informații personale confidențiale prin e-mail.

Vom solicita detaliile cardului de credit doar prin telefon atunci când faceți o rezervare sau aplicați pentru un pachet promoțional. Nu vă vom contacta pentru a vă solicita orice tip de informație de autentificare. Dacă primiți acest tip de solicitare, nu răspundeți. Vă solicităm să înștiințați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor (DPO) printr-un email la adresa dpo@battlegroup.ro.

MODIFICAREA ȘI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

În măsura în care legea o impune, puteți solicita să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem în legătură cu dvs. și, după caz, să vă retrageți acordul pentru anumite activități de prelucrare a datelor și/sau să solicitați actualizarea, corectarea, ștergerea și/sau oprirea prelucrării informațiilor dvs. personale. Vom face toate actualizările și modificările necesare în termenul stabilit de lege. Atunci când ne este permis prin lege, este posibil să percepem o taxă corespunzătoare pentru acoperirea costurilor de răspuns la solicitare. Aceste solicitări pot fi transmise în scris, prin email către Responsabilul cu Protecția Datelor (DPO) la adresa dpo@battlegroup.ro sau prin remitere fizica la oricare din sediile noastre.

Pentru a vă proteja confidențialitatea, putem răspunde la astfel de solicitări la adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o sau ne-ați furnizat-o prin alte metode. Rețineți faptul că, în cazul în care faceți o astfel de solicitare, există posibilitatea să nu vă putem oferi calitatea și varietatea serviciilor cu care sunteți obișnuit.

De asemenea, în anumite circumstanțe, în funcție de legislația aplicabilă, ne puteți solicita să încetăm transmiterea informațiilor personale despre dumneavoastră către partenerii noștri de afaceri sau puteți solicita ca OMICRON SRL să înceteze utilizarea informațiilor personale despre dumneavoastră, scriindu-ne la adresa de e-mail sau adresa poștală de mai sus. Vom încerca să onorăm această solicitare, în conformitate cu legislația în vigoare.

PĂSTRAREA DATELOR PERSONALE

Păstrăm datele dvs. personale pentru perioada necesară realizării scopurilor explicate în prezenta Politica, dacă o perioadă mai lungă de timp de păstrare nu este necesară sau prevăzută de legislația aplicabilă. Noi păstrăm datele cu caracter personal colectate pentru a efectua rezervările clienților timp de trei ani de la finalizarea ultimei șederii. Păstrăm și alte date cu caracter personal pentru perioade mai scurte de timp, dacă este posibil și dacă acest lucru ne este permis de lege.

Vom elimina informațiile dumneavoastră personale cât mai curând posibil și într-un mod în care să nu mai poată fi recuperate sau reconstituite.

Dacă informațiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hârtie sau în alt mod, iar dacă acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul că informațiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Conform art. 15-22 GDPR, persoanele fizice rezidente in UE si SEE au următoarele drepturi:

Dreptul de a-și accesa, corecta și șterge datele: Aveți dreptul să:

 • ne cereți să confirmăm dacă vă prelucram sau nu datele cu caracter personal
 • primiți informații despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră;
 • obțineți o copie a datelor dvs. cu caracter personal;
 • ne solicitați să actualizăm sau să corectăm datele dvs. cu caracter personal;
 • ne solicitați să vă ștergem datele cu caracter personal în anumite circumstanțe.

Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați ca OMICRON SRL să înceteze procesarea datele dvs. cu caracter personal:

 • pentru activități de marketing, inclusiv realizarea de profiluri
 • în scopuri statistice
 • atunci când o astfel de prelucrare are ca scop derularea intereselor noastre legitime de afaceri, cu excepția cazului în care suntem în măsură să demonstrăm că există o cerință legală pentru o astfel de procesare sau trebuie să vă procesăm datele cu caracter personal pentru inițierea, exercitarea sau apărarea împotriva unei acțiuni în justiție

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați OMICRON SRL să restricționeze prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

 • în timp ce OMICRON SRL evaluează sau este în curs de a răspunde unei solicitări din partea dvs. de a vă actualiza sau corecta datele cu caracter personal;
 • în cazul în care o astfel de procesare este ilegală și nu doriți ca OMICRON SRL să vă șteargă datele;
 • atunci când OMICRON SRL nu mai are nevoie de astfel de date, dar doriți să vă păstrăm datele pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea împotriva unei reclamații legale;
 • în cazul în care ați formulat o opoziție împotriva prelucrării datelor pe baza intereselor noastre legitime de afaceri, în așteptarea răspunsului nostru la această solicitare.

In cazul în care restricționam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ca urmare a solicitării dvs., vă vom informa în prealabil despre reluarea unui astfel de proces.

Cererile pentru portabilitatea datelor personale: Aveți dreptul să solicitați să vă furnizăm dvs. sau unei terțe părți pe care o desemnați anumite date cu caracter personal într-un format utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat de sisteme informatice. Vă rugăm să rețineți, totuși, că dreptul de portabilitate a datelor se aplică numai datelor cu caracter personal pe care le-am obținut direct de la dvs. și numai în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau este necesară pentru a respecta un contract.

Dreptul de a vă retrage consimțământul: Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru orice tip de procesare pe care o desfășurăm exclusiv pe baza consimțământului dvs. (cum ar fi trimiterea materialelor de marketing direct către contul personal de e-mail). Puteți să vă retrageți consimțământul pentru activitățile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare conținute de toate comunicările noastre de marketing sau transmițând un email către Responsabilul nostru cu Protecția Datelor (DPO) la adresa dpo@battlegroup.ro.

 

Transmiterea cererilorsolicitările dvs. de exercitare a drepturilor pot fi transmise in format electronic către Responsabilul cu Protecția Datelor (DPO) la adresa de e-mail dpo@battlegroup.ro sau transmițând o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul social al societății sau la recepția hotelului nostru.

Vom răspunde la toate aceste cereri în 30 zile de la primirea solicitării, cu excepția cazului în care există circumstanțe speciale, caz în care este posibil să fie necesare 60 zile pentru a vă răspunde. Vă vom informa dacă preconizăm că răspunsul nostru să dureze mai mult decât 30 zile. Rețineți totuși că anumite date cu caracter personal pot fi excluse de la astfel de drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. În plus, nu vom răspunde la nicio solicitare decât dacă putem verifica în mod corespunzător identitatea solicitantului. Vă putem percepe o taxă rezonabilă pentru copiile ulterioare ale datelor pe care le veți solicita.

Dacă aveți nelămuriri legate de practicile noastre privind datele sau de exercitarea drepturilor dvs., puteți să contactați OMICRON SRL la adresa de email sau Responsabilul nostru cu Protecția Datelor (DPO) la adresa dpo@battlegroup.ro.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA COMUNICĂRILE IN SCOP DE MARKETING

 

Dacă ne-ați furnizat informațiile dvs. de contact (adresa de e-mail si/sau numărul de telefon), în conformitate cu preferințele de comunicare pe care vi le-ați exprimat și cu consimțământul dumneavoastră obținut conform art. 6 alin. 1 litera a) GDPR vom putea să vă informăm despre produsele și serviciile sau să vă invităm la evenimente prin e-mail, publicitate online, social media, WhatsApp, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), poștă și prin alte mijloace (inclusiv prin mesaje cu circuit închis, în interiorul proprietății, cum ar fi televizorul dvs. din cameră).

Dacă preferați să nu mai primiți materiale publicitare, puteți opta pentru dezabonare folosind funcția de dezabonare din e-mailurile primite de la noi sau puteți transmite o astfel de solicitare la recepția hotelului. Solicitările de dezabonare pot dura până la zece zile lucrătoare pentru a intra în vigoare.

MODIFICĂRI ALE POLITICii

Există posibilitatea să aducem modificări acestei Politici din când în când. Dacă vom efectua modificări materiale la această Politica, vom publica un link către Politica revizuită pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar dacă v-ați înregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, vă vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteți afla data ultimei actualizări a Politicii, consultând link-ul și data de la începutul Politicii. Orice schimbare a prezentei Politici va intra în vigoare în momentul publicării Politicii revizuite pe site.

CONTACTAŢI-NE

Dacă aveți întrebări despre această Politica sau despre modul în care OMICRON SRL procesează datele dvs. cu caracter personal sau dacă vreți să ne complimentați sau să ne transmiteți o solicitare, vă rugăm să contactați Responsabilul pentru Protecția Datelor (DPO) prin e-mail la adresa de e-mail dpo@battlegroup.ro sau in scris, la sediul societății noastre.

Vom răspunde în decurs de 30 zile sau mai devreme, dacă este posibil.

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut