Cure balneare. Baza de tratament tisa

Alergii stop

ALERGII STOP – cura balneara cu crenoterapie

Minim nopti de cazare: 12 cu intrare oricand. Pentru  tratament optim ca numar de zile, recomandam intrarea duminica Terapii de luni pana vineri.

Include:

– Consultatie medicala initiala si reconsult

– Procedurile efectuate vor fi doar cele prescrise de medicul balneolog

– Tratamentul include cura cu ape sulfuroase sub forma de crenoterapie si 3 terapii/pers/zi – de luni pana vineri

– Accesul la centrul wellness (piscina hidromasaj, sauna finlandeza, baie de aburi)

Acest tip de patologie afecteaza peste 20% din populatie, indiferent de grupa de varsta considerata de studiile medicale. Se poate afirma ca 1 din 4 pacienti este sau va deveni alergic, luand in considerare toate tipurile de manifestari alergice si in acelasi timp stiind ca mare parte din ei nu au un diagnostic medical precizat si nici un tratament de specialitate.

Manifestarile clinice sunt in relatie directa cu o hipersensibilitate de tip imunologic mediata de IgE: de tip sistemic (edem Quinke, soc anafilactic), sau localizat la nivelul organelor tinta (conjunctivita, rino/sinuzita, laringita, bronsita-astm, diaree, rectita, dermatite, angioedem, urticarie, exeme) si declansate prin eliberarea histaminei la nivel sistemic sau in organele tinta.

Sunt tratate toate tipurile de alergii:

a. Afectiuni imuno-alergice, in special cele care au un mecanism reaginic (din clasa I GELL si COOMBS): rinita, bronsita, astm, prurigo, urticarie, angioedem, precum si manifestarile alergice digestive, mai ales daca sunt insotite de alergii cutanate sau respiratorii

b. Urticaria cronica idiopatica, dermatita atopica si alergiile “a frigore”

Scopul curei balneare este de a reduce expunerea la alergeni prin indepartarea pacientului de sursa cotidiana, consilierea medicala pentru evictia alergenului (atunci cand el este cunoscut) si reducerea nivelurilor serice si intratisulare de histamina prin efectul direct al H2S din apele minerale ale statiunii.

Mai multe poze din baza de tratament a hotelului TISA:

Locatie baza de tratament hotel TISA:

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Mentiuni suplimentare

Decontarea prin CNAS se face in baza cardului de sanatate si a trimiterii de la medicul de familie / medicul specialist pentru statiunea Baile Olanesti.

Persoanele care nu fac dovada de asigurat prin CNAS sau care nu prezinta aceste acte sunt obligati sa achite, pentru a beneficia de oferta, o taxa suplimentara de 10% din valoarea pachetului in caz contrar nu se vor asigura si nici rambursa serviciile de tratament achizitionate

Cele 3 proceduri incluse pot fi acordate de catre medicul balneolog al hotelului si pentru tratarea altor afectiuni.

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut