Relaxare în inima naturii

Casa Tisa

18 oaspeȚi, 6 Camere mari, confortabile

Living spaȚios cu Șemineu

PiscinĂ, jacuzzi exterior Și saunĂ

O oază de relaxare în mijlocul naturii

Casa Tisa

O oază de relaxare în inima naturii, situată în frumosul sat TISA. Dacă visați la un refugiu liniștit, înconjurat de un peisaj superb, atunci ați găsit locul potrivit. Casa Tisa este locul perfect pentru a vă bucura de un sejur minunat.

Pentru a ajunge la Casa Tisa, vă așteaptă o aventură unică și o călătorie care vă va duce prin natura deosebită a zonei. Ultimii 2 kilometri se desfășoară pe un pitoresc drum forestier, oferindu-vă o senzație de aventură și cunoaștere a mediului înconjurător.

Camere Spațioase și Relaxante - Cazare Confortabilă

Casa TISA vă întâmpină cu 6, camere trei duble și trei cvadrupe, spațioase și relaxante, perfecte pentru o ședere plăcută. Cu o capacitate totală de până la 18 persoane, fiecare cameră vă oferă un confort optim. Aici, veți găsi toate facilitățile necesare pentru a vă simți ca acasă: televizor pentru divertisment, aer condiționat pentru zilele călduroase și un decor primitor care vă invită la relaxare.

Facilități Casa TISA

Bucătărie Complet Utilată

Casa Tisa dispune de o bucătărie complet utilată, ce va răspunde cerințelor celor mai exigenți bucătari amatori. Aici, veți găsi nu doar facilitățile de bază, ci și un plus de lux, cum ar fi masina de spalat vase, masina de gheata și aparatul de cafea la filtru, pentru a vă bucura de cafea proaspăt măcinată în fiecare dimineață.

Relaxare la Șemineu

Livingul spațios al Casei Tisa vă așteaptă cu un semineu primitor, creând o atmosferă deosebită. Acesta este locul perfect pentru a petrece seri liniștite înconjurat de prieteni sau familie, în fața unui foc călduț.

Jacuzzi în Aer Liber și Saună

Pentru cei care caută o experiență de relaxare supremă, Casa Tisa pune la dispoziție un jacuzzi în aer liber pentru până la 8 persoane (cu un cost suplimentar de 800 lei/sejur) și o saună pentru maximum 8 persoane. Aceste facilități vă vor învălui într-o atmosferă de pură relaxare.

Casa tisa din satul tisa baile olanesti

Facilități exterioare

Terasă acoperită Casa Tisa

Zilele însorite sau ploioase capătă o semnificație cu adevărat specială atunci când pășiți pe terasa noastră extinsă acoperită, dotată atent, cu locuri pentru toata familia și o zonă de grătar. Aici, în timp ce vă delectați cu preparate delicioase, toate sub cerul deschis și cu priveliștea uimitoare a munților. 

Fie că organizați un grătar copios cu prietenii sau pur și simplu vă bucurați de o masă liniștită alături de cei dragi, terasa noastră promite o experiență de luat masa în aer liber cu adevărat specială. Este cadrul perfect pentru a îmbrățișa natura, indiferent de condițiile meteorologice.

03 Casa tisa

Piscină Și Șezlonguri

Piscina în aer liber este locul perfect pentru a vă răcori și relaxa în zilele senine de vară, sub cerul albastru. Înconjurați de frumusețea naturii, vă puteți bucura de momente de liniște și pace, fie că sunteți în compania prietenilor și familiei sau că alegeți să petreceți o zi liniștită pe cont propriu. Pe lângă răcoare și relaxare, piscina vă oferă și o panoramă impresionantă a naturii înconjurătoare, adăugând o notă de frumusețe la experiența dumneavoastră de relaxare.

DSC01777

Casa la Dispoziția Integrală a Clienților

Casa Tisa nu este doar un loc de cazare; este refugiul tău exclusiv. Aici, veți savura confidențialitate completă și libertate absolută. Întreaga casă vă stă la dispoziție, oferindu-vă posibilitatea de a vă simți ca acasă. Experimentați confortul Casei Tisa, unde vă puteți crea propriul ritm, puteți savura fiecare clipă și face din acest paradis rustic să fie unic în timpul șederii dumneavoastră.

Casa tisa - Confort în Armonie cu Natura

Vizitați comorile naturii

Casa Tisa vă deschide poarta către peisaje spectaculoase care înconjoară casa, veți găsi o multitudine de oportunități de explorare a naturii. Aceste meleaguri ascund trasee populare care vă vor pune în conexiune cu mediul înconjurător. Cu plecare direct din Casa Tisa, puteți alege să vă aventurați pe trasee pitorești către locuri deosebit de frumoase, cum ar fi Gurguiata, un colț al naturii cu un peisaj fermecător.

Puteți continua călătoria către Schitul Bradul, unde liniștea pădurii și lăcașele bisericești vechi vă vor încânta sufletul. În plus, puteți explora pitorescul Olanesti, unde frumusețea naturală se împletește armonios cu tradițiile locale. În timp ce parcurgeți traseele populare aceste aventuri vor crea amintiri de neuitat și vă vor oferi ocazia de a experimenta în profunzime frumusețea regiunii.

Galerie Foto

Datele noastre de contact

Casa Tisa și transformați-vă visul de vacanță în realitate! Experimentați frumusețea naturii într-un cadru rustic, departe de agitația zilnică. O experiență unică vă așteaptă la Casa Tisa. Nu pierdeți această oportunitate.

Telefon

0371 235 185

Email

contact@tisa.ro

Locație

Satul Tisa, lângă Băile Olănești, Jud. Vâlcea, România

Rezervare Casa Tisa

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut