Familie. sanatate. turism cu suflet

Am redeschis centrul wellness de la Hotel TISA

🌟🏨 Am redeschis centrul wellness al Hotelului TISA și suntem nerăbdători să vă întâmpinăm cu brațele deschise! 🌞💆‍♀️

Ce include noul centru wellness

Bucură-te de o experiență unică în fiecare colț al Centrului Wellness al Hotelului TISA! 🌿

🏊‍♀️ Piscina – Întră într-un univers al răsfățului și lasă-te purtat de apele cristaline ale piscinei noastre. Fiecare sesiune înot și fiecare clipă petrecută aici te vor învălui într-o stare de liniște și relaxare. Apa este dulce, dezinfectată cu soluții pe bază de clor, la o temperatură de 30°C.

🛁 Hidromasaj – Dă-ți voie să te relaxezi complet în hidromasajul nostru. Jeturile de apă caldă îți vor mângâia pielea și îți vor detensiona musculatura încordată, ajutându-te să te eliberezi de stres și să te simți revigorat.

🧖‍♂️ Sauna Finlandeză – Intră în lumea saunei finlandeze și simte cum căldura uscată îți purifică corpul și îți relaxează mușchii. O experiență autentică de relaxare și regenerare.

🌫️ Baie Turcească cu Aburi – Lasă aburii să îți învăluie corpul și să îți elibereze mintea în baia turcească tradițională. O călătorie a simțurilor ce aduce armonie și liniște interioară.

❄️ Fântâna de Gheață (Nou!) – surprinde-ți simțurile cu o explozie de prospețime oferită de fântâna noastră de gheață. Un moment de revitalizare și împrospătare pentru întregul tău corp.

⛰️ Salină (Nou!) – Respirează adânc într-o atmosferă sărată și revigorantă în noua noastră salină. Aerul ionizat îți aduce beneficii pentru starea de bine și te ajută să te eliberezi de stres.

🏖️ Plajă cu Sezlonguri – Relaxarea continuă pe plaja noastră cu sezlonguri, sub soarele blând sau în umbră, sub copacii înalți. Un loc perfect pentru a te destinde și a-ți încărca bateriile.

Hai în vizită!

Reîncarcă-ți bateriile și îmbrățișează starea de bine la Centrul Wellness al Hotelului TISA. Indiferent dacă alegi să faci o baie în piscină, să te relaxezi în saună sau să experimentezi noile noastre facilități, vei pleca cu o senzație de împrospătare și revitalizare.

#CentruWellness #spa #AccesNelimitat #Relaxare #Rasfat #AquaParkTISA #Redeschidere #HotelTISA #ExperienteDeNeuitat #BucurieSiDistractie #BaileOlanesti

Piscina din centrul wellness al hotelului TISA, cu variante de hidromasaj

Distribuie:

Rezervare online

Rezervare Aurora Rooms

Sari la conținut